PALVELUT

Brändiasiantuntija Jenni Brisk työn touhussa

Vaiherikkaan urani aikana taskuihin on kertynyt roppakaupalla tietoa, taitoa ja kokemusta siitä, mitä on brändinrakennus parhaimmillaan. Nyt haluankin jakaa tätä tietämystä yritysten hyväksi, kunpa yritysjohto ymmärtäisi brändin merkityksen koko liiketoiminnan kulmakivenä!

Brisk Branding palveluksessanne:

🅱️🅱️ Brändistrategia

Brändistrategia kokoaa yhteen mm. brändin tarkoituksen eli mission, ohjaavat arvot, vision jota tavoitella ja tarinan, jossa kiteytyy brändin syvin olemus. Brändiin tulee löytää syvempiä merkityksiä. Miksikö? Siksi, että se tuntuu syrämmes, jonne brändin tulee päästä ollakseen olemassa.

Toimintatapani on valmentava, prosessiin kuuluu ohjaavaa opetusta, työpajatyöskentelyä ja yhdessä oivaltamisen iloa. Koska brändi on oleellinen osa myös yrityskulttuuria, on tärkeää, että ihmiset brändin takana puhaltavat brändivoimaa samaan suuntaan.

MITÄ: Brändistrategian suunnittelu tai nykytilan kirkastus

MIKSI: Hyvin suunniteltu brändistrategia on menestyvän bisneksen kivijalka, brändityöhön sijoitetut eurot maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin.

MITEN: Taustatyö, strategiatyöpajat, luova suunnittelu ja kiteytykset. Lopputulemana yrityksen brändikirja ja toimenpidesuunnitelma.

Kiitos Jenni mahtavasta yhteistyöstä brändiuudistusprojektissa. On ollut todella inspiroivaa, opettavaista ja hedelmällistä työskennellä kaltaisesi brändäämisen huippuasiantuntijan kanssa.

Ulla Alakangas, Haaga-Helia StartUp School

Haaga-Helia StartUp Schoolin brändiprojektissa kirkastimme brändistrategian, uudistimme markkinointimateriaalit ja puhalsimme brändiin uutta energiaa.

🅱️🅱️ TYÖNANTAJABRÄNDÄYS

Brändäyksen keinoja voi hyödyntää useaan eri osa-alueeseen, niin työnantajabrändäys kuin henkilöbrändäys ovat yhä tärkeämpiä liiketoiminnan menestystekijöitä. Brändivalmennuksessani yhdistyvät tutkimus, pitkä kokemus brändinrakennuksesta ja osallistava, rento meininki. Tarjoilen sopivassa suhteessa teoriaa ja käytäntöä, esimerkkejä ja ideoita.

MITÄ: Työnantajabrändin tai henkilöstön asiantuntijabrändien kehitys

MIKSI: Työnantajamielikuvaan ja henkilöbrändiin panostamisen merkitys on kiistaton, vetovoimaiset brändit saavat parhaat osaajat, henkilöbrändit ovat toimialansa vaikuttajia ja kasvattavat yrityksen luotettavuutta.

MITEN: Työpajatyöskentely

Järjestin Business Finland -tiimille parituntisen Henkilöbrändäyksen valmennuksen, kuvassa osallistujien palaute kysymykseeni: ”Millä sanoilla kuvailisit koulutusta?”

🅱️🅱️ Henkilöbrändisparraus

Henkilöbrändäys on nykypäivänä oleellinen taito, erityisesti opiskelijalle, asiantuntijalle ja yrittäjälle. Olen vetänyt henkilöbrändiskoulutuksia vuodesta 2019 lähtien, suomeksi ja englanniksi. Henkilöbrändin rakentaminen on henkilökohtainen prosessi, jossa voin antaa raamit tekemiselle ja kulkea palan matkaa tukenasi.

MITÄ: Oman henkilöbrändin rakentaminen.

MIKSI: Henkilöbrändäys selkeyttää suuntaa, helpottaa viestintää ja onnistuessaan kasvattaa oman asiantuntijuuden näkyvyyttä sekä arvoa.

MITEN: Muutaman viikon mittainen henkilökohtainen valmennusjakso.

 Brändiprojekti oli määrätietoista, joustavan tiukkaa toimintaa. Meillä oli heti alusta alkaen hyvä yhteisymmärrys, joka tiivistyi oman osaamiseni henkilöbrändiksi ja kiteytyi hyvään, käyttökelpoiseen muotoon. KIITOS! Huippua, että tiemme kohtasivat.

Jaana Kovanen, Vimma Devotion

🅱️🅱️ Markkinoinnin konsultointi ja suunnittelu

Minulla on monipuolinen osaaminen ja kokemusta vaativien projektien vetämisestä, joten voin auttaa sekä strategisessa suunnittelussa, että asioiden käytäntöön viemisessä. Välillä voi olla tarpeen saada ulkopuolista näkemystä ja sparrausta markkinointiin – ja täällä ollaan!

MITÄ: Markkinointistrategian, konseptin tai -kampanjan suunnitteluapu

MIKSI: Monikanavaisen markkinoinnin osaaja joustavasti avuksi liiketoiminnan kehittämiseen

MITEN: Tavoitteiden ja asiakasymmärryksen kautta strategian, konseptin tai kampanjasuunnitelman laadinta, tarvittaessa apuna jalkautuksessa. Markkinoinnin projekteissa sovittavissa tunti- tai könttähinta.

” Loistavan näkemyksen ja johdonmukaisuuden voimalla, erinomaisesti tiimiä luotsaten ja kannustaen, positiivisella asenteella, välillä vastatuuleenkin ponnistaen, on saanut brändinsiemenemme heräämään henkiin ja hyvän kasvun alkuun..

Toimin Reimalla Brand Marketing Managerina ja sain olla aitiopaikalla rakentamassa Reimasta kansainvälistä menestystarinaa.

🅱️🅱️ SEMINAARIPUHEENVUOROT

Hoidan asiantuntijaluennot ilman turhaa jargonia, innostavalla pohjalaasella otteella. Mikä olisikaan yritykselle hyödyllisempi aihe oppia lisää kuin brändinrakennus, johon osallistuu loppukädessä koko yrityksen henkilökunta!

Näkökulmia brändäykseen on monia, puheenvuoroni voi vastata esim. kysymyksiin: Mitä brändäys nykypäivänä on? Miten rakennan menestyvän brändin? Mistä muodostuu brändin arvo modernille kuluttajalle?

MITÄ: Brändiasiantuntijan puheenvuoro

MIKSI: Brändi on menestyvän yrityksen kivijalka

MITEN: Yhdessä sovitun tavoitteen mukainen sisältö, kesto, aika ja paikka.

Kiitos vielä Jenni, että pelastit meidät! Ja enemmänkin. Mietin puheenvuorosi aikana, että näkökulmasi ja persoonasi oli lopulta juurikin se, mitä seminaarimme tarvitsi. 😊

Koko iltapäivä sai ylistäviä kommentteja kaikilta osallistujilta. Jee!

Palaute Hyrian ”Mikä ihmeen työnantajamielikuva?” -seminaarista, jossa pidin puheenvuoron työnantajabrändäyksestä. Hyppäsin lauteille parin päivän varoajalla sairastapauksen tuuraajaksi.

🅱️🅱️ MARKKINOINNIN JA BRÄNDÄYKSEN KOULUTUKSET

Toimin markkinoinnin lehtorina Haaga-Helia Ammattikorkeakoulussa. Haluan inspiroida nuoria markkinoinnin saloihin ja opetustyössä pyrin aina oivalluttamaan esimerkkien sekä käytännön projektien kautta. Nautin opetustyöstä ja uskon, että se myös välittyy opiskelijoille.

Järjestän koulutuksia esim. Rastor Instituutissa, jossa kurssilaiset kehittävät markkinointitaitojaan tai oman yrityksensä brändäystä.

MITÄ: Puolen päivän, päivän tai muutaman viikon koulutuskokonaisuus

MIKSI: Markkinointi- ja brändiosaamisen jatkuva kehittäminen on nykypäivänä ihan must!

MITEN: Oppimistavoitteen mukainen sisältö, teoriaa, käytännön esimerkkejä, osallistavaa opetusta, tehtäviä, inspiroivaa valmennusta ja kehittävää palautetta

Jenni on ammattitaitoinen, valovoimainen ja osallistava. Koulutusmatskuista muodostui mielenkiinnolla seurattava kokonaisuus videoineen ja esimerkkeineen yms.  

Todella innostava, tietotaitoinen, uusia ideoita inspiroiva kouluttaja. Jennin koulutus oli kokonaisuudessaan todella hyvää buustia omaan tekemiseen antava! 

Oli ihan täydellistä.

Kommentteja Rastor Instituutin brändinrakennuksen koulutukseen osallistuneilta 2021.

”Hyvät esimerkit, erinomaiset materiaalit, opettaja selkeästi asiantunteva.

”Opetusta oli helppo seurata eikä tylsää hetkeä tullut.

”Koulutus oli innostavaa ja veti mukaansa.

Palautetta opetuksesta Itä-Suomen yliopiston markkinoinnin kurssilaisilta 2018.

Kiinnostuitko osaamisestani? Hyvä! Otapa samantien yhteyttä niin kuulostellaan, miten voisin teitä parhaiten auttaa.