Tervetuloa brändäyksen maailmaan!

Täällä kuplii brändit, markkinointi, uteliaisuus, oivallukset ja elämän ilo.💖

Mahtavaa, että löysit perille! Olen Jenni Brisk ja innokas brändi-ihminen, kuten tulet huomaamaan, jos pyörit sivuillani pirempäänkin.

Brisk Branding syntyi halusta lisätä ymmärrystä brändäyksestä ja brändien voimasta liiketoiminnan ytimessä sekä arvon kasvattamisessa. Tavoitteeni on rakentaa merkityksellisiä, menestyviä – ja ennen kaikkea rakastettavia brändejä. Haluan auttaa luomaan brändejä, joista on iloa kuluttajille, työntekijöille ja omistajilleen. 

”Missioni on moninkertaistaa iloa brändäyksen avulla.

Olen jämpti bisnesnainen ja pohjalaanen, syrämmellinen tekijätyyppi. Kokemusta kentältä on kertynyt rapiat 15 vuotta Suomen huippumainostoimistoissa sekä kansainvälisessä brändijohtamisessa. Ja nyt yrittäjänä, palveluvalikoimaani kuuluvat markkinoinnin ja brändäyksen projektit, työpajat, luennot, kurssit ja konsultointi – multitalenttina supernaisena taivun toki moneen muuhunkin.

”Visioni on olla Suomen johtava brändiasiantuntija.

Tavoitteeni on pohjalaasen vaatimaton, Suomen ykkösnimi brändäyksessä. Mutta mikäs minua estäisi, hyppää mukaan matkalleni! Ota rohkiasti yhteyttä jenni@briskbranding.fi tai 040-838 1829, jos tarvitset liiketoimintasi kehittämiseen mutkatonta ja energistä brändivoimaa.

t. Jenni B

PS. Kurkkaa mun BRÄNDIVOIMA-sivu, siellä kerron lisää uunituoreesta bränditutkimuksestani!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *