REFERENSSIT

Asiakasarkistostani löytyy mm. Accenture, Citibank, Coffee House, DNA, Eltel Networks, Haaga-Helia StartUp School, Halti, Helsingin Sanomat, Lappset, Martela, MTV3, Neste Oil, Plan, Reima, Ruukki, Savonlinnan Oopperajuhlat, Uponor, Vattenfall…

Urani aikana olen saanut perehtyä erilaisiin toimialoihin ja auttaa monenmoisia yrityksiä, mikä rikkaus! Olen ratkonut strategisia haasteita ja toteuttanut taktisia kampanjoita, toimenkuvani rajat ovat häilyneet kun intoa ja rahkeita on piisannut.

Tapani tehdä töitä on intensiivinen, uppoudun, venyn ja venytän. Innostun helposti ja innostan muita mukaan. Rohkaisen ryhmässä omien ajatusten esilletuontiin, uskon että luovuus pääsee valloilleen, jos tiimissä vallitsee psykologinen turvallisuuden tunne. Mukana pitää aina olla iloa ja naurua!

Työmoraalini on korkea, joskus olisi helpompaa laskea omaa rimaa, mutta luonne ei anna periksi. Jos ei tee parastaan, asia jää vaivaamaan – ja sitten se pitää kuitenkin tehdä uusiksi.

On mahtavaa, kun asiakkaan kanssa löytyy yhteinen sävel ja tapa toimia, tavoitteet voidaan asettaa hyvälle tasolle, eikä niistä tingitä. On ihan mieletön tunne, kun esitellessäsi ideaasi huomaat, että asiakkaan silmät alkavat loistaa tai jopa silmänurkka kostuu. Silloin olen onnistunut koskettamaan ja osumaan juuri niihin oikeisiin nappuloihin. Sillä vaikka luova työ on paljon taustatyötä ja kotikonttuurilla puurtamista, parhaat hetket koetaan aina yhdessä, livenä.

BRISK BRANDING REFERENSSEJÄ
StartUp School -brändistrategia oli unelmaprojekti, jossa pääsin brändäämään itselle merkityksellistä ja inspiroivaa teemaa: nuorten yrittäjyyttä ja tulevaisuuden työelämätaitoja.

Kiitos Jenni mahtavasta yhteistyöstä brändiuudistusprojektissa. On ollut todella inspiroivaa, opettavaista ja hedelmällistä työskennellä kaltaisesi brändäämisen huippuasiantuntijan kanssa.

Nyt kun projekti on edennyt siihen pisteeseen, että työntulokset on näkyvillä, saamme arjessa jatkuvasti kiitosta upeasta lopputuloksesta, joten haluan välittää kiitokset sinulle. Omalta osaltani parasta projektissamme on ollut se miten mukavaa ja joustavaa työskentely kanssasi on ollut! On hurjan arvokasta löytää partneri, johon luottaa 100-prosenttisesti ja jonka kanssa työskentely saa aikaan kunnon flow’n. Ihanaa, että tutustuttiin projektin myötä!

Ulla Alakangas, Haaga-Helia StartUp School

_________________________________

Jaanan henkilöbrändiprojekti oli mielenkiintoinen yhdistelmä brändäystä, valmennusta ja graafista suunnittelua. Kiteytin yksityisyrittäjän osaamisen ja vahvuudet brändikirjaksi, joka ohjaa Jaanan asiantuntijabrändin rakentamista jatkossa.

Brändiprojekti oli määrätietoista, joustavan tiukkaa toimintaa. Meillä oli heti alusta alkaen hyvä yhteisymmärrys, joka tiivistyi oman osaamiseni henkilöbrändiksi ja kiteytyi hyvään, käyttökelpoiseen muotoon. KIITOS! Huippua, että tiemme kohtasivat.

Jaana Kovanen, Vimma Devotion

_________________________________

UNELMIA, TOIMISTOHOMMIA JA KÄDET TAIKINASSA

Tässä kronologinen katsaus työhistoriaani.

2019 – Yrittäjä, Brisk Branding

2019 – Opettaja & valmentaja, Haaga-Helia AMK

2017 –2018   Freelancer, markkinointiprojektit ja koulutukset

2012 – 2016    Global brand marketing manager, Reima Oy

2009 – 2012       ProjektipäällikköMainostoimisto hasan & partners

2004 – 2009      ProjektipäällikköMainostoimisto TEQUILA\PHS

2003 – 2004      ProjektiassistenttiMainostoimisto PHS\INTERACTIVE

2002  Markkinointiharjoittelija,  Mainostoimisto Imageneering                                                        

1998 – 2003      Barista, Coffee House Tampere

1990-1997 Myyntiin ja asiakaspalveluun liittyviä monenmoisia tehtäviä, kuten esim. leipomomyyjä, toimistoapulainen, hotellitarjoilija Kyproksella, tapahtuma-assistentti, markkinatutkimushaastattelija ja puhelinmyyjä. Niin ja olihan näitä ennen jo kaikenlaista kauppaa, mm. koivunoksakioski 🙂

_________________________________

IKUUNEN OPISKELIJA

Uskon elinikäiseen oppimiseen, jatkuvaan oppimiseen, oppimiseen ryhmässä, oppimiseen yksin, verkko-oppimiseen, oppimiseen sosiaalisissa tilanteissa, oppiin kokeilemalla… Kyllä, tänne on tultu oppimaan, kasvamaan ja kehittymään, eikä sille ole loppua. Minulla on joka päivä tunne, että taas opin jotakin uutta, jee!

2019 AmO, ammatillinen opettaja. Haaga-Helia ammatillinen opettajakorkeakoulu, Helsinki

2019 KTM, Kauppatieteiden Maisteri. Yrityksen taloustieteiden maisteriohjelma, markkinoinnin opintosuunta, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

2012 YTK, Yhteiskuntatieteiden Kandidaatti. Viestinnän koulutusohjelma, mediakulttuurin opintosuunta, Tampereen yliopisto

2002 AMK medianomi. Mediatuotannon koulutusohjelma, digimarkkinoinnin opintosuunta, Tampereen Taide ja Viestintä ammattikorkeakoulu

1994 Ylioppilas. Lapuan lukio  

Never stop learning! Ja tee aina muistiinpanoja.