PALVELUT

Brändiasiantuntija Jenni Brisk työn touhussa

Vaiherikkaan urani aikana taskuihin on kertynyt roppakaupalla tietoa, taitoa ja kokemusta siitä, mitä on brändinrakennus parhaimmillaan. Nyt haluankin jakaa tätä tietämystä yritysten hyväksi, kunpa yritysjohto ymmärtäisi brändin merkityksen koko liiketoiminnan kulmakivenä!

🅱️🅱️ Brändistrategia

Brändistrategia kokoaa yhteen mm. brändin tarkoituksen eli mission, ohjaavat arvot, vision jota tavoitella ja tarinan, jossa kiteytyy brändin syvin olemus. Brändiin tulee löytää syvempiä merkityksiä. Miksikö? Siksi, että se tuntuu syrämmes, jonne brändin tulee päästä ollakseen olemassa. Toimintatapani on valmentava, prosessiin kuuluu ohjaavaa opetusta, työpajatyöskentelyä ja yhdessä oivaltamisen iloa. Mutta jotta brändi syttyy eloon, tulee strategiaa viedä johdonmukaisesti käytäntöön, löytää luovia tapoja viestiä brändin ydinviestiä ja ottaa kuluttajia mukaan talkoisiin.

🅱️🅱️ Brändivalmennus

Brändinrakennus, työnantajabrändäys, henkilöbrändäys… Brändäyksen keinoja voi hyödyntää useaan eri osa-alueeseen. Brändivalmennuksessani yhdistyvät tutkimus, pitkä kokemus brändinrakennuksesta ja osallistava, rento meininki. Tarjoilen sopivassa suhteessa teoriaa ja käytäntöä, esimerkkejä ja ideoita. Suunnittelen valmennuksen aina vastaamaan parhaiten juuri kyseisen brändin tilannetta ja tarpeita. Koska brändi on oleellinen osa myös yrityskulttuuria, on tärkeää, että ihmiset brändin takana puhaltavat brändivoimaa samaan suuntaan.

🅱️🅱️ Markkinoinnin konsultointi ja suunnittelu

Markkinoinnin avulla lisätään tunnettuutta, hankitaan lisää asiakkaita, pidetään nykyiset asiakkaat onnellisina ja kehitetään tuotteita vastaamaan kuluttajien tarpeita. Minulla on monipuolinen osaaminen ja kokemusta vaativien projektien vetämisestä, joten voin auttaa sekä strategisessa suunnittelussa, että asioiden viemisessä käytäntöön. Välillä voi olla tarpeen saada ulkopuolista näkemystä ja sparrausta markkinointiin – ja täällä ollaan!

🅱️🅱️ Luennot, koulutukset ja kurssit

Toimin liiketalouden opettajana mm. Haaga-Helia Ammattikorkeakoulussa. Haluan inspiroida nuoria markkinoinnin saloihin ja opetustyössä pyrin aina oivalluttamaan esimerkkien sekä käytännön projektien kautta.

Kiinnostuitko? Hyvä! Ota yhteyttä jenni@briskbranding.fi tai 040-838 1829 niin kuulostellaan miten voisin teitä parhaiten auttaa.